Internetmarketing (TIPS!)

Internetmarketing tips

Op Like2Trade vind je alles over internetmarketing, zoekmachineoptimalisatie, websitepromotie en alles wat hierbij komt kijken. We hebben de meest recente informatie en nuttigste video’s (zie menu) op onze website gepubliceerd zodat je aan hand van gemakkelijke uitleg je zelf aan de slag kunt.

Wil je de internetmarketing liever laten doen door een (betaalbare) professional? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Internetmarketing

Internetmarketing is iets waar je als (internet-)ondernemer niet onderuit komt wil je écht succes hebben met je onderneming. Internetmarketing klinkt chique en ingewikkeld maar met behulp van ons SEO stappenplan en wat simpele linkbuilding kom je als leek een heel eind aangezien website optimalisatie en linkbuilden belangrijke, doch vrij simpel uit te voeren, basis factoren zijn.

internetmarketing-tips

Lang termijn

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is en blijft toch de meest gekozen strategie bij internetmarketing. Dit omdat, wanneer je het zelf uitvoert, het een goedkope (of zelfs gratis) manier is om op termijn te scoren in de zoekresultaten.

Kort termijn

Wil je direct meer succes met je internetonderneming? Dan zul je toch wat dieper in de buidel moeten tasten.. Om op kort termijn succes te hebben kom je toch snel uit op SEA of te wel (Search Engine Advertising). Zoek met de keywordplanner rendabele zoekwoorden met een relatief  lage kosten per klik (CPC). Start een campagne en verschijn direct bovenaan op de 1e pagina van Google.

Combineren

Als je echt spijkers met koppen wilt slaan is het aan te raden om SEA en SEO te combineren. Je kunt aan hand van de SEA statistieken/resultaten perfect zien welke keywords een goede conversie hebben. Het combineren van SEA (websitebezoekers) en linkbuilding (Branding) kunnen een website in korte tijd doen stijgen naar de absolute top!

Hulp bij Internetmarketing

Hulp nodig met het op de kaart zetten van jou website? Neem contact op over de mogelijkheden die Like2Trade te bieden heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *