Een internet kabel splitter van InfraTel

Internet kabel splitter

 

Een internet kabel splitter zorgt ervoor dat je meer uit je internetverbinding kan halen. Het is namelijk mogelijk om je internet kabel te splitsen in meerdere kabels. Een kabel splitter bestaat al voor meerdere signalen. Er is bijvoorbeeld een televisie splitter en een telefonie splitter. Deze zijn speciaal bedoelt om signaal voor de televisie en telefoon signaal te splitten in meerdere signalen.

 

Een internet kabel splitter werkt volgens het zelfde principe. Daarnaast is de dit apparaat meer dan een splitter. Het kleine apparaatje is tot veel meer instaat. Een internet kabel splitter werkt namelijk ook als analoog doorlaatfilter. De internet kabel splitter is in staat om verschillende datasignalen te scheiden van het standaardsignaal (POTS). Dit zorgt ervoor dat een storing in het DSL-signaal wordt voorkomen.

 

Een internet kabel splitter kun je kopen bij veel bedrijven. Het handigst koop je een internet kabel splitter bij het bedrijf voor infrastructuur van data- en telecom, InfraTel.

 

Al zo’n 25 jaar is InfraTel actief als technische groothandel. Het bedrijf verkoopt materialen die geschikt zijn voor data- en telecom infrastructuur. Denk hierbij aan kabels, aansluit materiaal, telefoon toebehoren, overspannings-beveiligers, signaalgevers, data connectoren, wandkasten, bevestigingsmaterialen, labelmaterialen, gereedschappen en dus ook koppelstukken & splitters.

 

Dit bedrijf verkoopt dus alles voor de echte technische mensen. Mocht je nu zelf niet zo technisch zijn, of minder kennis hebben van een bepaald onderdeel, dan mag u altijd contact opnemen met InfraTel. InfraTel heeft persoonlijk advies hoog in het vaandel staan en dat resulteert erin dat de medewerkers u zeer graag helpen, waar dan ook mogelijk.

 

InfraTel levert een unieke service. Dat vertaalt zich in verschillende aspecten. Een daarvan is de bezorgservice van de producten. Wanneer u ervoor kiest om iets te bestellen bij InfraTel en u doet dat vóór 16.00 uur, dan worden de producten al de volgende dag bij u afgeleverd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *