Het gemak van de inrijstelling

Op- en overslag van materialen en producten is een hele grote klus. Voor bedrijven die een efficiënte manier van opslag willen organiseren, doen er goed aan om een opslagsysteem te kiezen wat past bij hun bedrijfsvoering. Er zijn heel veel verschillende soorten magazijnsystemen. Denk bijvoorbeeld aan de statische palletstelling, een paternoster of een inrijstelling. Het zijn drie soorten systemen van totaal andere orde. Hier wordt het voordeel van de inrijstelling besproken. Deze stelling is goed voor het gebruik van grote partijen.

 

Voordeel van de inrijstelling

Wie een inrijstelling gaat gebruiken, is verzekerd van een zeer ruimtebesparende vorm van opslag. Het is veelal een probleem om producten op pallets goed op te kunnen slaan. Het kan over het algemeen niet gestapeld worden, maar om alles op de vloer te laten staan, dat past ook niet. Je kan met een inrijstelling dus enorm grote hoeveelheden van hetzelfde artikel opslaan. Dit doe je door te stapelen in het rek van de inrijstelling. De stabiliteit van de inrijstelling is geboden. Het kan niet omvallen, want staat geborgd in de vloer en tegen wanden aan. De ijzeren binten zorgen er voordat er grote hoeveelheden producten gedragen kunnen worden door het systeem. Dat maakt dat ook producten die niet perfect vierkant zijn, in deze stelling geplaatst kunnen worden.

 

Alle producten

Producten van groot tot klein en van diverse verschillende afmetingen, alles past in de inrijstelling. Bovendien is het praktisch dat zowel producten met een korte als lange overslagtijd in dit systeem makkelijk kwijt kunt.

 

Ferretto Group

Een inrijstelling geeft veel gemakken voor de op en overslag. Daarom staat Ferretto Group voor jou klaar om een inrijstelling in jouw pand te monteren. Ook andere soorten magazijnsystemen zijn bij hen verkrijgbaar. Voor wat voor soort magazijn of producten jij ook op zoek bent naar een opslagsysteem, bij Ferretto weten ze er wel raad mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *