Goedkoop feest organiseren

Low budget feesten, goedkoop feest organiseren, bruiloft, bedrijfsfeest of tuinfeest

Wanneer u een avondvullend programma wilt voor uw feest kunt u bij Compleet feest terecht. Een compleet feest met o.a Dj + drive in show en diverse entertainment. Compleet Feest is gespecialiseerd in themafeesten zoals; 1001 nacht, Hollandse Avond, Rock and roll of een sfeervol piratenfeest. Alle artiesten zijn uit eigen stal, zo krijgt u een compleet aanbod van entertainment voor maar één prijs. Wij zullen voor u een goedkoop feest organiseren.

Om een goedkoop feest te organiseren ben u bij Compleet Feest dus aan het goede adres. In ons artiesten aanbod kunt u het volgende vinden: Female Dj Daffy, Drive in show, waarzegster, fakir show, buikdanseres, act met slangen, Travestie, waterpijpen terras en nog veel meer.

Kinderfeestje 1001 nacht

Een middag vullend programma met medewerking van Miss Nagine . De kinderen worden geschminkt als een Oosterse prinses en mogen ook een mooie glitter tattoo uitzoeken. Ze krijgen heupsjaaltjes te leen en volgen bij Miss Nagine een echt buikdans workshop. Op het eind van de middag kunnen de kinderen een compleet Oriëntaalse dans. Als afsluiter mogen de kids nog met een achte slang op de foto!

Artiesten huren in alle soorten en maten

Wilt u zelf uw feest organiseren en zoekt u spraakmakende artiesten, zoek dan niet verder. Hier kunt u alle shows en acts ook apart van elkaar inhuren. Feest geven maar alleen een dj nodig, boek dan onze feest Dj Daffy inclusief drive in show. Korte zangset van een bekende look a like artiest, boek de enige echte Vader Abraham look a like. Liever een spannende show met vuur, glas, spijkerbed, buikdans of slangen huur Miss Nagine in en uw feest zal zeker geslaagd zijn. Wij zullen er alles aan doen om van uw feest een geslaagd evenement te maken!

Compleet feest is heel veel feest voor heel weinig geld!

Lees ook: Kinderfeestje Oss

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *