Gevelreiniging: de gevel is het visitekaartje voor de klant

Wanneer je naar je werk fietst en langs allerlei kantoren en panden komt, valt het je onbewust of bewust op hoe goed onderhouden deze panden zijn. Er valt direct op of een bedrijf let op detail, schoonmaak en uitstraling. Deze punten kunnen bepalend zijn voor een klant. Gevelreiniging en glasbewassing is daarom erg belangrijk. Logisch dat veel bedrijven hier niet zoveel aandacht aan besteden. Gevelreiniging zelf doen is namelijk een hele klus. Zonder de juiste technieken, benodigdheden en tijd kom je niet ver. Toch kan het voor een klant doorslaggevend zijn, dus laat een goed visitekaartje achter.

 

Gevelreiniging door professionals

Gevelreinigen kan op verschillende manieren en voor diverse vervuiling. Mos, verfresten, graffiti, aanslag of atmosferische vervuiling het kan allemaal worden gereinigd met speciale technieken. Het is afhankelijk van de schade en de vervuiling welk type gevelreiniging er wordt gebruikt. De manieren die mogelijk zijn: gevelreinigen door te reinigen met stoom, gevelreiniging door chemisch reinigen of door het stralen van de gevel. Al deze methoden van gevelreinigen zullen zorgen voor een verbluffend resultaat.

 

Gevolgen van gebrekkige gevelreiniging

Hardnekkig vuil kan erge beschadiging toebrengen aan de gevel. Wanneer dit gedurende een lange tijd is en er geen gevelreiniging plaatsvindt, kan dat zorgen dat de gevel kapot gaat. Dat is zonde want met gevelreinigen zou de gevel veel langer mee kunnen gaan. Je kunt dan denken aan vochtplekken in het pand, doordat de gevel door de opgelopen schade niet meer vochtwerend is. Periodiek reinigen van de gevel, scheelt uiteindelijk een nieuwe gevel. Veel gevels worden tijdens de reiniging ook geïmpregneerd. Dat zorgt er voor dat er geen vochtschade kan ontstaan.

 

Gevelreiniging door SVP schoonmaak

SVP schoonmaak is een schoonmaakbedrijf in Rotterdam en omgeving met al veel ervaring. Daarnaast bieden zij uitzonderlijke service. Voor alle schoonmaakwerkzaamheden staat SVP schoonmaak voor je klaar. Neem gerust contact op wanneer je vragen hebt of lees meer informatie op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *