Geordend gereedschap onderweg in aluminium kisten

Herken jij dat? Je vrachtwagen heeft geen opbergruimte, waardoor je het gereedschap of andere benodigdheden niet gemakkelijk mee kan nemen in je wagen? Het is een bekend probleem. Vrachtwagens rollen van uit de fabriek kant en klaar van de band, maar hebben dan nog geen opbergboxen. Dit is niet opgenomen in de standaard uitvoering van trucks van DAF, Scania, Iveco, Volvo en noem maar op. Wil je dus meer opbergruimte zoals aluminium kisten, dan kan je dit zelf extra laten uitvoeren.

 

Opbergboxen

Let maar eens op, vrijwel elke chauffeur heeft deze bakken op zijn wagen. En ze worden nog goed gebruikt ook! Gereedschap, spanbanden, pallethoeken, handschoenen en benodigdheden bij pech, alles kun je er in kwijt. Het ideale van de aluminium kisten is dat er ook vakken in te maken zijn. Dus wil je meerdere lades of liever vakken waar jij je spullen in kunt leggen? De indeling van de vakken in de kisten is naar eigen inzicht in te richten. Zo kan je ook de inrichting nog eens veranderen als je grotere pullen er in kwijt wilt of juist wat meer vakken wilt maken voor kleiner materiaal. Voor echt klein gereedschap kun je ook lades toevoegen in de aluminium kisten. Schroevendraaiers en steeksleutels blijven dan mooi op hun plek liggen.

 

Gepro Box

Heb jij net een nieuwe wagen en mis jij die extra opbergruimte? Neem dan eens een kijkje bij Gepro Box. Zie hebben een ruim assortiment in opbergboxen op en onder vrachtwagens. De aluminium kisten in het assortiment van Gepor Box zijn uitgevoerd in standaard maten. Deze passen altijd tussen een standaard trailerchassis of tussen vrachtwagenchassis. Ben jij op zoek naar een afwijkende maat voor onderbouwkisten, dan is dat geen probleem! Gepro Box kan ook aluminium kisten op maat maken. Voor meer informatie neem je contact op door te bellen naar 0182 769238 of mail jouw vragen en wensen naar info@geprobox.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *