Galafeest

Het galafeest is een van de gelegenheden waar men naar het hele jaar naar uitkijkt. Iedereen is weken bezig met de perfecte outfit voor het feest. De dames willen de mooiste jurk en de mannen het beste pak. Verder gaat het natuurlijk ook om de date die je mee neemt naar het feest. Er ontstaan nieuwe romances en misschien gaan er ook een aantal relaties kapot. Een ding is zeker het galafeest is een van die avonden waar je nog weken over napraat, misschien wel jaren.

Herinneringen

Alles op zo’n galafeest moet bij elkaar komen het eten, de mensen, de locatie, de muziek en de ambiance. Een galafeest is herinneringen ophalen met oude bekenden s, maar het is ook zeker een avond van nieuwe herinneringen maken. Op zo’n feest mag niks ontbreken en is niks te veel.

Feestzaal huren voor het feest

Als organisator heb je het liefst een locatie waar alles uit handen wordt genomen en je met een gerust hart naar het feest toe kan leven. Dat je bij de locatie kan aankloppen en zij alles uit handen nemen voor je. Het oude tolhuys is zo’n locatie waar feest comités een feestzaal huren. Het meest ideale aan een feestzaal huren bij het oude tolhuys, is dat zijn ook het eten en drinken kunnen verzorgen en zoals eerder vermeld  alle uithanden word genomen.

Over het oude tolhuys

Het oude tolhuis is een locatie gelegen aan de rand van Utrecht. Men kan er gezellig eten met vrienden of familie, daarnaast kan men er ook een feestzaal huren en kan je thema feesten organiseren. In het restaurant kan je terecht van brunch tot en met het diner en alles wat daar tussen zit. Bij themafeestjes kan je denken aan rolspellen, quizzen en spelletjes. Deze worden gespeeld tijdens het diner. Ook kan men bij het oude tolhuys zalen huren voor feesten, partijen en bedrijfsgelegenheden.  Daarbij kan het oude tolhuys u de zorgen uit handen nemen op het gebied van eten, drinken en audiovisuele hulpmiddelen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *