Eigen taartdoos versieren (kinderfeestjes)

Taarten bakken is hip en happening. Nu Heel Holland Bakt weer volop draait, lijkt het of iedereen massaal aan het koken en bakken is geslagen. Niet zo gek ook, want zelf de lekkerste creaties maken is wellicht wel de leukste hobby die je kunt hebben. Natuurlijk is koken en bakken niet alleen voor volwassenen een geweldig feest. Juist voor kinderen is het ook geweldig om creatief bezig te zijn in de keuken. Zo duiken er nu voor veel kinderfeestjes verschillende thema’s op rond koken en bakken. Zelf pizza’s maken, koekjes bakken of een taart maken. Slechts enkele voorbeelden om een zeer geslaagd en eenvoudig kinderfeestje te organiseren. Iedereen zal het geweldig vinden! Om het koken en bakken helemaal compleet te maken, kunnen de kinderen ook hun eigen taartdoos bijvoorbeeld versieren.

 

Taartdoos versieren

Zodra alle kinderen hun gebakje of taart af hebben, gaat het in de oven. Voordat de taart dan helemaal af gebakken is, kan je tussendoor een andere leuke activiteit doen. Dit kan je bijvoorbeeld invullen met het versieren van een taartdoos. Je kan eenvoudig blanco taartdozen op inkopen, zodat alle kinderen hier zelf hun creativiteit op los kunnen laten. De een kan zo het prinsessen thema tot uiting brengen, terwijl de ander een toffe racebaan kan tekenen over de taartdoos heen. Met een blanco taartdoos kan ieder kind een super leuke en persoonlijke doos maken. Zo heeft iedereen echt zijn eigen taart op en top verzorgd. Hoe leuk is het, als jouw kindje thuiskomt van een kinderfeestje met een heerlijk taartje in een schitterende persoonlijke taartdoos?

 

Taartdoos van Dailystyle

Bij Dailystyle begrijpen ze wat jij zoekt. Daarom hebben ze een groot aanbod in verschillende soorten en maten taartdozen. Ben jij op zoek naar een blanco taartdoos die de kinderen zelf kunnen versieren op een kinderfeestje? Neem dan contact op met Dailystyle om te informeren naar alle mogelijkheden of neem een kijkje in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *