Het eerste bezoek bij Puur Verloskunde

Proberen jullie al een tijdje zwanger te worden? Of heb je net ontdekt dat je zwanger bent van een kleintje? Dan zal het tijd worden om op zoek te gaan naar een verloskundige. Het eerste gesprek wat jij hebt met een verloskundige, daar wil je goed op voorbereid zijn. Hier lees je alles wat je moet weten over jouw eerste afspraak bij Puur verloskunde als je zwanger bent. Alles wat je kunt verwachten en wat er zal gebeuren, lees je hier.

 

Afspraak maken

Op het moment dat je zwanger bent, zal je al rond de zesde week van de zwangerschap zitten. De eerste afspraak bij de verloskundige kan je het beste maken tussen de zesde en achtste week dat je zwanger bent. Je bent dan goed op tijd om de eerste echo te kunnen plannen. Dan kan de eerste echte afspraak bij Puur verloskunde plaatsvinden tussen de acht en tien weken van de zwangerschap. Als je eerder wilt komen of er risicosignalen zijn, dan kan dat natuurlijk ook altijd.

 

Eerste afspraak

De eerste keer dat jij de verloskundige van Puur verloskunde zult treffen, zal zij eerst een anamnese houden. Dit betekent dat ze vooral veel vragen zal stellen. Dit kan onder andere gaan over erfelijke ziektes in de familie, bijzonderheden met jouw eigen gezondheid of bepaalde belangrijke wensen. Al jouw vragen mag je hier direct voorleggen, zodat de verloskundige jou het beste kan helpen tijdens jouw zwangerschap.

 

Puur Verloskunde

Als jij een goed gevoel hebt gehad bij het intakegesprek, zullen de volgende afspraken al direct ingepland kunnen worden. Dan wordt de echo bij twaalf en twintig weken ook gepland. Dit zullen de momenten zijn dat jij jouw kindje eindelijk te zien krijgt. Wil jij meer informatie over Puur verloskunde of een kennismakingsgesprek plannen? Neem dan vrijblijvend contact op, zodat jij de beste zorg voor jou en je kindje krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *