Een container kopen?

Een container kopen

Heeft u een gebruiksklare container nodig, bijvoorbeeld om handelsgoederen op te slaan of te verhuizen? We vertellen u over alle denkbare soorten containers, van standaard zeecontainers á koelcontainers met meerdere extra’s. Logischerwijs zijn bovendien altijd verschillende afmetingen beschikbaar. Zo vindt u altijd het model dat optimaal bij uw specifieke werkzaamheden aansluit!

De meeste standaardcontainers worden in de volgende vier verschillende maten geeft:

  • 40 feet container
  • 20 feet container
  • 8 feet container
  • 10 feet container

Locaties en vervoer

Voor locatis en depots hoeft u niet ver te zoeken. Depots zijn namelijk te vinden in Rotterdam, Noord- en Zuid-Holland, Drenthe en Limburg. Vervoer is daarom altijd minimaal. Een container met het buitenland als bestemming is geen rede voor paniek. Buiten de Nederlandse grenzen is het bestaanbaar om containers levert te behalen. Door gevariëerde netwerken over heel de wereld van Nederlandse instanties is het mogelijk om de begeerde container uit een depot over heel de wereld te vangen.

Offshore container

Offshore containers worden verfijnd onder toeziend oog van toegewijde kwaliteitscontroleurs. Dit maakt de DNV-certificatie bestaanbaar voor containers. Ook deze containers worden geleverd in toonaangevende regio’s als: de Noordzee, Afrika, Brazilië, Azië en de Golf van Mexico.

 

40ft high cube container

De 40ft High Cube container is een van de grootste modellen van zijn klasse. De container kent een lengte van maar liefst 40 voet en een extra voet bovenin de standaardhoogte. Niet voor niets is dit één van de populairste containers voor het vervoeren van grote porties (lichte) producten! Uiteraard vormt intermodaal vrachtvervoer eveneens hier geen probleem door de hulp van de ISO- en CSC-certificering.

Opvouwbare container

De zeecontainer werd in de jaren ’30 uitgevonden door Malcom McLean, en is sindsdien altijd vrijwel hetzelfde gebleven. Niet vreemd, want transport in containers hebt de internationale handelsgoederen een enorme boost gegeven! Toch heeft dit betrouwbare systeem één groot nadeel: lege containers nemen even veel gelegenheid in als gevulde containers, en dat betekent dat een schip zonder lading al snel een enorme kostenpost wordt. Holland Innovations is er nu als eerste onderneming ter wereld in geslaagd om een opvouwbare container te ontwerpen die internationaal aan elk ISO- en CSC-voorwaarden volstaat. Deze revolutionaire uitvinding is ideaal voor wie gestadig schepen, treinen of vrachtwagens met lege containers op weg moet sturen: opgevouwen neemt dit model namelijk maar een kwart van de standaard ruimte in! Dat betekent dat u vier keer zo veel containers tegelijk mee kunt nemen, óf dat u weer andere handelsgoederen kunt verhuizen in de gelegenheid die normaal gesproken gevuld zou zijn met lege containers. Niet alleen scheelt dat substantieel in de zak, deze doorbraak geleverd eveneens aanmerkelijke winst op voor het milieu. Een win-winsituatie, met andere woorden!

Koelcontainers

  • 50/60 hertz
  • 380/440 volt
  • 3 fasen CEE-stekker (aarde op 3 uur)

Koelcontainers hebben de volgende technische specificaties:

Heeft u een container nodig om bederfelijke goederen in te verhuizen? Of zoekt u naar wat praktische extra warenhuis voor tijdens de warme zomermaanden? Voor deze situaties kunt u kiezen voor de koelcontainers. Deze zijn te huren én kopen. Hierdoor hebt u zowel voor tijdelijke als voor duurzame toepassingen een uitkomst.

40ft standaardcontainer

De 40 feet standaardcontaineris ook één van de meest voorkomende modellen ter wereld, door de hulp van de enorme dosis tonnage die hij te bieden bezit. Door de hulp van de ISO-maten en CSC-certificering kunt u dit model probleemloos gebruiken voor intermodaal vrachtvervoer, maar ook een functie als opslagcontainer behoort uiteraard á de mogelijkheden. De 40ft standaardcontainer wordt door ons altijd met een houten ondergrond levert.

10ft standaardcontainer

Met een lengte van 10ft volstaat deze container aan ieder CSC-voorwaarden die opgesteld worden aan containers voor intermodaal vrachtvervoer. Ook beschikt de 10ft over een ISO-certificering. U kunt dit model daardoor zowel voor opslag als voor vrachtvervoer gebruiken!

8ft gebruikelijke container

Deze container met een lengte van 8 feet (2,5 meter) is de miniemste container van de standaardcontainers maat. Net als de andere maten wordt de 8ft doorgaanse uitgerust met een degelijke houten vloer. De container is bovenal gepast voor de opslag van koopwaar.

Eenvoudige containerdeuren

Hebt u juist een container nodig die zonder moeite open te incasseren is? Dan vindt u in het assortiment voor containers gevariëerde deursluitingen die uitmuntend gepast zijn voor dat doel! Zo kunt u kiezen voor de ééngreepshendel die voor oudere mensen eenvoudig te openen is, en die daardoor vaak hanteert wordt bij woningrenovatieprojecten. Daarnaast zijn er sluitingen op de markt die slechts bestaan uit één deurstang, en als laatste kunt u kiezen voor ARBO-verantwoorde toegangsdeuren.

Opslagcontainers

Wanneer u tussentijds of voor langere duur wat extra pakhuis nodig hebt, is een opslagcontainer vaak de ideale uitkomst. Deze containers zijn eenvoudig te verplaatsen, maar daardoor niet minder risicoloos: de wind- en waterdichte wanden houden uw koophandel in voortreffelijke staat! Dus zoekt u een plek om voedsel koel te bewaren tijdens een festival? Hebt u tijdens een verplaatsing een plek nodig om uw spullen tussentijds te bewaren? Of beheert u een bouwplaats waar gereedschap en materiaal tegen inbrekers beschermd moeten worden? Voor elke situatie bestaat er een (simpele) oplossing. Wanneer u kijkt naar het assortiment van containers dat beschikbaar is zijn deze te vinden in allerlei denkbare soorten en maten. Hiernaast bestaat eveneens nog de mogelijkheid om tweede hands containers aan te schaffen, ook deze kennen veel keuze in maten en soorten.

Extra beveiligde deursluitingen

Enkele containers in de 8ft, 20ft en 40ft categorieën worden toeleveren met inclusief een ingebouwd beveiligingssysteem, waarmee het voor inbrekers praktisch onmogelijk wordt om de deuren van de container te forceren. Dit unieke systeem is dus volmaakt wanneer u bijvoorbeeld kostbare koopwaar wilt transfereren! Naast de ingebouwd beveiligingssystemen is het mogelijk te kiezen voor extra beveiligde containers door verscheidene gecertificeerde sloten, waarmee u zelf uw container dubbel af kunt sluiten.

20ft standaardcontainer

Deze container, die zoals ieder standaardmodellen met een stevige houten grond levert wordt, hebt een lengte van 20 feet – ’s werelds meest gebruikte maat waar het intermodaal transport betreft. Natuurlijk is de container voorzien van ISO- en CSC-certificering. Verder kunt u de 20ft container eveneens ideaal gebruiken om er handel in op te slaan!

20ft high cube container

De high cube container van 20 feet bezit dezelfde voordelen als de standaardcontainer met deze lengte, maar biedt extra laadruimte omdat hij net één voet hoger is dan de standaardequivalent. Ondanks deze iets afwijkende afmetingen volstaat de container natuurlijk gewoon aan de ISO- en CSC-voorwaarden, waarmee hij ideaal utiliseert kan worden voor wegtransport en opslag. een zeecontainer kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *