Drankje op het strand met plastic wijnglazen

Ben jij zo ontzettend dol op wijn? Een heerlijke gekruide rode wijn bij een geweldig vleesgerecht of een witte wijn bij een vismaaltijd. Maar ook in het zonnetje genieten van een goede wijn zal wel in de smaak vallen. Een frisse, koude rosé of zoete witte, daar kan je ook geweldig een dagje op het strand van genieten. Dan neem je een bak met druiven mee of wat toastjes met smeersels en je drankje zal heerlijk smaken. Bikini aan, zonnebril op en een lekker drankje bij de hand, dat is hetgeen wat je nodig hebt op een heerlijke ’s zomerse dag. Echter is er nog één probleem: waar drink je de wijn uit? Echte wijnglazen zijn heel riskant om mee te nemen. Mogelijk kunnen plastic wijnglazen een uitkomst bieden.

 

Wegwerpbare plastic wijnglazen

Zodra jij je tas pakt om naar het strand te gaan, zal je direct al merken dat het meenemen van wijnglazen wel een probleem wordt. Je weet vrijwel zeker dat jouw kwetsbare wijnglazen het niet gaan overleven om heel aan te komen op het strand, laat staan dat ze op het strand zelf of op de terugweg nog heel zullen blijven. Scherven wil je natuurlijk niet, al helemaal niet als je op het strand bent waar iedereen op blote voeten loopt. Dan kunnen plastic wijnglazen prima van pas komen. Dan heb je alsnog de heerlijke smaak en sfeer van je koele wijntje op het strand in de zon, maar ook het gemak van de plastic wijnglazen. Zo wordt jouw heerlijke zomerdag een perfecte dag!

 

Daily Style

Lijkt het jou ook wel handig om plastic wijnglazen te gebruiken? Sla dan alvast een voorraad in, want dan grijp je nooit mis. Elke keer als jij wijnglazen wilt gebruiken, pak je gewoon de plastic variant er weer bij. Dat scheelt ook weer afwassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *