Bluebeam Revu: onbegrensd en overal toegang

Steeds vaker de norm

De opdrachtgevers roepen er steeds vaker om: de veelzijdige software van Bluebeam Revu. En dat is niet geheel zonder reden. Er wordt immers steeds vaker geëist dat de de bedrijfsautomatisering centraal én digitaal wordt bijgehouden. In veel vakgebieden wordt om deze reden steeds vaker gewerkt met CAD-tekeningen. Deze tekeningen moeten echter ook beschikbaar zijn in PDF-vorm. De reden hierachter is simpel; zo kan iedereen het document bekijken. Om deze reden wordt steeds vaker overgegaan op Bluebeam Revu. Om zo digitaal te kunnen zijn, maar het dus ook toegankelijk te houden. Verder natuurlijk ook om live bewerkingen te kunnen doorvoeren, zonder dat alle verantwoordelijken fysiek ter plekke moeten zijn. Maar daar blijft het niet bij. Denk bijvoorbeeld ook aan de voordelen op het gebied van tijdsmanagement en de voordelen voor het milieu. Dáárom kiezen wij bij BPA Bouwplaatsautomatisering ervoor om Bluebeam aan te bieden.

Nauwkeurig en stabiel

Wat betekent dat echter in de praktijk? Tegelijkertijd werken aan een PDF-bestand, zonder dat daarvoor allerlei faxen te hoeven worden gestuurd, documenten te hoeven worden ingescand en verantwoordelijken fysiek ter plekke te hoeven te zijn. Gewoon, software die nauwkeurig en stabiel, gemakkelijk en centraal. Hierbij komt een PDF-editor kijken, met integraties als een markup tool en een handige viewer. Met de geavanceerde PDF printerdriver maak je een PDF bestand met het voordeel van een afdrukopdracht. Aangezien alles digitaal verloopt is de tijd voorbij dat de printer moet worden gebruikt. Dus geen verspilling van dure inktcartridges. Dankzij Bluebeam maak je kinderlijk eenvoudig jouw PDF-rapport klaar. Elk PDF-document wordt centraal beheerd en gedeeld. Upload, pas aan en deel eenvoudig. Online, maar ook gewoon offline. Waar en wanneer dat nodig is. Real-time!

» Wil jij weten hoe jij Bluebeam Revu kan inzetten? Laat je dan gericht adviseren door BPA, de Nederlandse expert en liefhebber van de geavanceerde Bluebeam software.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *