De beste zorg voor moeder en kind

Wat geweldig, jullie zijn zwanger! Een blijde boodschap en een wonder wat in je buik groeit. De aankomende maanden zullen in het teken staan van het nieuwe leventje wat met de dag groter wordt. Mocht het je eerste kindje zijn, dan zal je voor geweldige ervaringen staan. Er kan verzekerd worden dat dit ook een spannende periode is, waarbij jullie leven compleet zal veranderen na de geboorte van het kleintje. Naast de roze wolk waar je ongetwijfeld op zal belanden, zullen er ook minder leuke kanten aan de bevalling zijn. In zowel de hoogte als de dieptepunten zullen verloskundigen (Valkenburg) voor je klaar staan.

 

De beste zorg van Puur

Ben je op zoek naar een goede verloskundige praktijk met ervaren, zorgzame en gedreven verloskundigen. Valkenburg en omstreken is het werkgebied van Puur verloskundigen. Het werk van een verloskundige is om de baby in de gaten te houden. Bij verschillende momenten tijdens de zwangerschap wordt zijn betrokken, geeft ze informatie en zal ze controles uitvoeren om complicaties tijdens de zwangerschap te voorkomen of vroegtijdig behandelen. Praktische uitvoering hiervan is dat ze op de buik voelt of de baby zich goed ontwikkelt en groeit. De echo’s zullen hier een hulpmiddel bij zijn. In alle voorbereidingen zal de verloskundige vertellen over wat er te wachten staat tijdens de bevalling, de eerste dagen na de bevalling en het aanstaande ouderschap. Het is gebruikelijk, zo ook bij Puur Verloskundigen (Valkenburg), om na ongeveer 6 weken zwangerschap het eerste contact op te nemen met de verloskundige.

 

Puur Verloskundigen Valkenburg e.o.

Wil je graag een persoonlijke en kleinschalige verloskundigen. Valkenburg is het werkgebied van Puur, waar kleinschaligheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ze willen jullie als aanstaande ouders met alle liefde laten genieten van de eerste momenten met jullie kindje. Jullie kersverse gezin staat centraal in de zorg die Puur Verloskundigen (Valkenburg) jullie zal bieden. Voor meer informatie, neem dan contact op met 06 42 42 13 00 of mail naar info@puurverloskunde.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *